Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Παιχνίδια στην αυλή

Ένα μικρό δείγμα από τα "παιχνίδια στην αυλή" που θα δημιουργήσει ο δάσκαλος της ζωγραφικής των δραστηριοτήτων μας Θωμάς Σακελαρίου.
Δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι απαραίτητο για μια ευτυχισμένη και υγιή παιδική ηλικία, οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του σχολείου μας θα έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να καλλιεργήσουν την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ευγενή άμιλλα και να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους, συμμετέχοντας τόσο κατά τη διάρκεια της ώρας της Φ.Αγωγής όσο και του διαλείμματος σε μια σειρά επιδαπέδιων παιχνιδιών στον αύλειο χώρο του σχολείου μας. Οι μπογιές για το σχεδιασμό των παιχνιδιών είναι προσφορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.










.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Επιρρήματα

Κλασματικές μονάδες - Σύγκριση κλασμάτων

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της