Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Αποκριάτικη Γιορτή στο σχολείο μας 2015


Η Αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Κατερίνης σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων και τη δ/νση του σχολείου στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Μικροί και μεγάλοι μαθητές του σχολείου, εκπαιδευτικοί και γονείς έδωσαν το παρόν και μοιράστηκαν ώρες χορού, παιχνιδιού και δραστηριοτήτων όπως το επιβάλλει η παράδοση. Θαυμάσαμε τον...εκπληκτικό ταχυδακτυλουργός Kevin με τη θαυμάσια παράστασή του.

                    

Απολαύσαμε το μοντέρνο χορευτικό τμήμα του σχολείου και χορέψαμε στους αποκριάτικους ρυθμούς του DJ, θαυμάζοντας τις πολύχρωμες στολές των παιδιών. Ακολούθησε μοίρασμα δώρων για όλα τα παιδιά καθώς και κλήρωση δώρων. Απολαύσαμε τα πλούσια εδέσματα και τους χυμούς που ήταν προσφορά των γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

Χαλαρώσαμε και ξεφύγαμε για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας δίνοντας ραντεβού και υπόσχεση για του χρόνου.Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις και δραστηριότητες ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας, τους οποίους ευχαριστούμε για την πραγματοποίηση αυτής της ωραίας και οργανωμένης από κάθε πλευράς αποκριάτικης εκδήλωσης.

Ο Διευθυντής

Τσακιρίδης Βασίλης 

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Δικατάληκτα επίθετα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Επιρρήματα

Κλασματικές μονάδες - Σύγκριση κλασμάτων