Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Παράδειγμα συνεργασίας, ομαδικότητας και εθελοντικής προσφοράς από τους γονείς των μαθητών και μαθητριών του 1ου Ολοήμερου Δ. Σχ. Κατερίνης.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές/τριες του σχολείου μας, σήμερα το πρωί. Η αυλή του σχολείου γέμισε χρώματα από τα καινούρια, πολύχρωμα ξύλινα παγκάκια που περίμεναν να υποδεχθούν τις παιδικές παρέες και να φιλοξενήσουν τα παιχνίδια και τις κουβέντες τους.
Η αξία της προσφοράς αυτής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι κυριολεκτικά χειροποίητη και φτιαγμένη με μεράκι και πολλή αγάπη για όλα τα παιδιά. Τα ξύλα κόπηκαν, επεξεργάστηκαν κατάλληλα και βάφτηκαν από τους γονείς αλλά και από ακμαιότατους παππούδες.
Είναι πράγματι μια έμπρακτη απόδειξη της δημιουργίας που πραγματώνεται μέσα από τη δυναμική της ομάδας και τη διάθεση προσφοράς. Προσφοράς χρόνου, κόπου, χρημάτων, αλλά κυρίως συναισθημάτων χαράς στους μικρούς μαθητές/τριές μας.
Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Δ/ντρια του 1ου Δ. Σχ. Κατερίνης και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης.
                                                                                                                    
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Δικατάληκτα επίθετα

Επιρρήματα

Κλασματικές μονάδες - Σύγκριση κλασμάτων

Πρόσκληση σε Αποκριάτικο Πάρτυ