Αγαπητοί γονείς,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου &Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η ιστοσελίδα αυτή αποβλέπει στην άμεση ενημέρωσή σας, γιατί πιστεύουμε πως ο ενημερωμένος γονέας είναι πιο χρήσιμος και πιο ενεργός στην σχολική κοινότητα. Θα χαρούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθειά μας αυτή στέλνοντάς μας παρατηρήσεις, σχόλια, κείμενα, άρθρα, links στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:1odimotikokaterinis@gmail.com. Ελπίζουμε να γίνει αφορμή για μεγαλύτερη συνεργασία και περισσότερη συμμετοχή όλων των γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Εθελοντική Δράση για την αγορά ηλεκτροκίνητου καροτσιού

Ο 19χρονος συντοπίτης μας Καλογεράκος Γεώργιος, μαθητής του Ειδικού Σχολείου Κατερίνης, αντιμετωπίζει σοβαρό κινητικό πρόβλημα.
Ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης και πάντα σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων του 1ου Δημοτικού σχολείου
Κατερίνης, συμμετέχουμε κι εμείς στο να βοηθήσουμε να αγοραστεί ένα ηλεκτροκίνητο καροτσάκι.
Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Μαζεύουμε καπάκια από συσκευασίες νερού, αναψυκτικών, νες καφέ, βρεφικών κρεμών, σαμπουάν, αφρόλουτρων, απορρυπαντικών, μαλακτικών και καθαριστικών. Τα καπάκια θα μαζεύονται στο ισόγειο του σχολείου μας. Τα καπάκια πρέπει να είναι καθαρά. Μόνο πλαστικά, όχι μεταλλικά ή κοκκάλινα και όχι άλλα αντικείμενα.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η όλη δράση υποστηρίζεται από το Τοπικό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ και δεν αποσκοπεί σε κανένα οικονομικό όφελος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεκαδικό ανάπτυγμα ενός αριθμού

Εμπρόθετοι προσδιορισμοί

Άμεσο και Έμμεσο Αντικείμενο

Πότε βάζουμε κόμμα

Δικατάληκτα επίθετα

Ρήμα, Υποκείμενο, Κατηγορούμενο, Αντικείμενο

Επιρρήματα

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της δασκάλας του ΣΤ`1 Πεδεκίδου Ευμορφύλη προς τους μαθητές της

Κλασματικές μονάδες - Σύγκριση κλασμάτων